MABY I'VE BEEN CALEFORNIA DREAMING?




Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So, how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king







TIME TO DO SOMETHING DIFFERENT

Dagens:

känns gött att ha shorts på sig, det var inte igår. Fast är riktigt blek, fuck Sverige!




WHAT A CRAZY NIGHT

Godmorgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga?
Natten har varit lagom galen, helt utan alkohol! Det är som jag säger, man gör det till vad man vill. Vill man ha roligt, då har man fan ta mig roligt.

Efter jag, Disa och Angelica konstaterat att vi inte kom iväg till Helsingborg så bestämde vi att vi skulle ha roligt ändå. Vid tolv ställde vi oss och gjorde pizza och sen blev det sms-roulette. Om det är någon här som kört sms-roulette så förstår ni kanske att man skämmer ut sig laaagom mycket.

Sms-roulette går ut på att gruppen ska bestämma ett sms som ska skickas från personen som står på turs telefon. Sedan bestämmer dem ett nummer och scrollar ner i kontaktlistan, fegar man ut får man ett straff. Vårt straff var att äta en sån grön stark sak!

Sen kan ni ju räkna ut själva hur "snälla" vi var mot varandra, man får ju passa på att skämma ut när man har chansen! Jag lovar er, det är ett perfekt tidsfördriv och speciellt på fest! Tips från mig.. Fast, det gäller ju att man inte är mesig och vågar släppa loss lite!




WHEN YOU CAN'T TO THAT, THEN YOU DO THIS

Pizzadax!
Eftersom vi inte lyckades komma iväg till Helsingborg i tid i dag så bestämde jag, angelica & Disa oss för att göra pizza! Goootttiiiisgoootttiiis.

Sen medans vi äter pizzan ska vi busa lite, hemligt hemligt!




BLEV HJÄLPLÖST FÖRÄLSKAD, OBESKRIVLIGT TAGEN SOM OM JAG LÅG NER PÅ MARKEN OCH BLEV SLAGEN







JAG VILL BLI VUXEN, JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN, JAG VILL HA EN BEBIS!

Hej hej!
Har varit hemma hos mamma idag och firat lillasyster som fyllde 13 här om dagen. Jeanette och Fidde kom och hade så klart med sig Noel och Felicia, usch vad moster Amanda har saknat sina små gulleungar!
Felicia fick utstå 1000 kramar och Noel fick utstå en massa mys, jag älskar mina systerbarn otroligt mycket!

Jag vill faktiskt också ha en bebis! Jag vill bli vuxen, flytta hemifrån och gå ut skolan NU! Jag älskar älskar älskar bebisar och barn, det är så otroligt mysigt. Och nej, jag ska inte sträva efter att få en unge nu!




A PHOTO SAYS MORE THAN A THOUSAND WORDS




NUUUU TAGGAR VI JÄRNET!




PEPPADBRUUUUD_94 - VI SES I DIMMAN

Tjenare!
Ikväll bär det av till Helsingborg för att kolla på Petter och gå på festivalen. Är så satans peppad! Festfestfest.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen sen jäklar ska det börja krökas med Claudia, Nelly och DIsa! Vi syns i dimman?




OM JAG HITTADE 1000 KRONOR PÅ GATAN

Eftersom jag ligger och har försökt sova i några timmar så bjuder jag på 4 måsten inför hösten - jag är stenförälskad!




TIME TO EXPLAIN!

Fick en fråga för ett tag sen om Mio var min häst och jag tänkte att det kanske är dags att berätta hur det ligger till med mig och alla hästar. Så nu tänkte jag börja berätta om Mio där även Ortus kommer slinka in eftersom dem står på samma ställe.

Jag började rida hos R & A som liten, minns inte hur gammal jag var men det var på lågstadiet någon gång. R & A var nära vänner till min mammas ex-sambo och det var på det viset som jag fick in min fot där. På gården fanns en liten shetlandsponny vid namn Emmy som jag fick komma och rida.

Jag hjälpte även R & A att köra in hö och liknande. Redan då trivdes jag otroligt bra på gården och stod alltid och drömde om de "stora" hästarna som fanns där. Redan då fanns Briam på gården, han är en hingst efter Briar som jag har ridit en hel del. Jag kommer ihåg att Briam var min favorit och Ortus var Rebbes, båda var då hingstar och sprang runt så ståtligt i hagarna. Som liten trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag skulle få sitta på hästarna som stod där. I slutet av den perioden föddes även Mio och Sunshine, två urgulliga föl. Sunshine blev såld men Mio fick stå kvar. När jag började bli för stor för Emmy och när vi köpte vår första ponny slutade jag så småningom att rida hos R & A.

Något år senare satt jag och titta annonser och fick syn på att R & A behövde hjälp med sina hästar. När jag kom dit för att prova var det som om min största dröm gick i uppfyllelse, äntligen fick jag sitta på dem! Den första jag fick rida var Mio som inte var så långt kommen i ridning, vi skrittade bara rundor och jag blev kär - efter det var jag fast. Vi gick sakta framåt tillsammans och tillslut sprang han runt i form på fri vilja, mysigare häst får man leta efter. Mio har alltid varit som en liten hundvalp, jag har aldrig någonsin sett honom det minsta lilla sur. Trots att han var yngst och mest oerfaren var han den snällaste av dem alla, min prins som jag bestämde mig för att jag aldrig någonsin skulle släppa taget om. Jag red även Briam (den fullkomligt galna men underbara hingsten) men det var alltid Mio jag satte före och honom jag gillade mest.

I slutet av denna perioden blev jag, R & A ovänner av ett privat missförstånd som jag ser det och jag klarade inte av att vara kvar så jag lämnade - det var de svåraste jag gjort. Jag slets i bitar, jag var tvungen att ge upp Mio. Jag ville så gärna stanna men det fungerade inte när stämningen var så jobbig mellan oss tre.

Dessa två åren utan Mio har tagit hårt på mig. Jag har suttit och gråtit många kvällar, där finns ingen häst som har träffat mitt hjärta som han gjorde. En del av mig ville ringa upp, be om ursäkt och få allting överstökat men jag vågade inte. Istället plågade jag mig själv med gamla bilder på Mio och fick nöja mig med att titta på honom varje gång jag åkte förbi hagen, vilket jag gjorde varje dag till och från skolan. Fy för vad ont det gjorde i mig.

Under detta uppehållet dog även R av cancer och det gjorde allting svårare. Jag och R stod varandra närms och han fanns alltid där för mig när jag var där uppe. Han var med överallt och var en av de snällaste människorna jag träffat. Det gjorde så jävla ont i mig rent ut sagt att vi skilldes åt som ovänner, jag hann aldrig ens be om ursäkt innan han dog. Detta gjorde det ännu svårare att ta upp kontakten, det kändes som att jag bara skulle vara ivägen för A om jag ringde.

Senare fick även A cancer, men hon överlevde som tur var operationen, cellgifterna och allting.

En dag tyckte jag att jag inte kunde se Mio i hagen och då drabbades jag av panik. Har jag träffat honom min sista gång? Kommer jag aldrig få se honom igen? Var är han? Och tillslut tog jag modet till och skickade ett sms till A och det visade sig att han fanns kvar och vi bestämde att jag skulle komma upp och hälsa på. A sa att man skulle glömma och förlåta - alla gör misstag.

A behövde även all hjälp hon kunde få efter allt hon gått igenom och eftersom cancern tog hårt på henne. Efter detta började jag rida där igen. Det var en självklarhet att det var Mio jag skulle rida. Så nu är det Mio och Ortus jag rider. Ortus hade jag aldrig ridit innan men han blev en av hästarna jag skulle rida. Mio och jag är som om vi aldrig skildes åt, han är verkligen det finaste som finns. Självklart har han förändrats mycket, trots att han stått still en hel del. Nu har han lärt sig att livet är otroligt roligt och att busa och skutta är kul. Han är fortfarande samma underbara, lugna och vackra häst men han har laddat upp med mer energi bara.

Briam står fortfarande still men jag hoppas verkligen att vi ska börja sätta igång honom någon dag. Galnare och roligare häst får man leta efter, fy fan vilken åktur säger jag bara.

Men som sagt, Mio är inte min men jag hoppas att han en gång blir. Mio är den finaste jag vet i hästvärlden, vi har klickat och att mista honom var som att mista min bästa vän. Det är verkligen en av de värsta smärtorna jag varit med om. Men vi hittade tillbaka till varandra och jag antar att det är de som räknas.

Bilder från första omgången jag red Mio. Både från hans spända unghäststunder och hans lugna Miobeteende.



Och lite nya bilder från efter vår återförening:


Som ni kan se på bilderna hade Mio svårt att ta sig i hullet för några år sedan. Han var hos vetrinär och tog prover och liknande men där var inget fel. Huvudsaken är att han lagt på sig nu i alla fall!




DET ÄR SÅ LOGISKT ALLA FATTAR UTOM DU, DU HAR INTE EN ANING, DU HAR INTE EN ANING.






IF I DO IT ONCE, I CAN'T STOP. IF I DO IT TWICE I'M STUCK.

Tjenare!
Idag är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv. Jag pallrade mig till gymet som jag inte varit på sen vi slutade skolan. Jag tänkte att jag skulle löpa en liten runda och sen styrketräna lite, men icke sa nicke!

Det blev 40 minuters löpning då jag avklarade 7 km och brände 512 kalorier. GLAD! Nu kanske kladdkakan jag åt inte lägger sig på höfterna? Det verkar i alla fall som att all cykling i sommar har gett resultat på kondisen.
Ja, sen styrketränade jag också! Det blev mage/rygg/höfter, jag kommer verkligen inte kunna gå i morgon. Men det är de fan ta mig vääärt!

On my way to the dream-body!






And even though it's different now, You're still here somehow & My heart won't let you go. I miss you ♥


 



Även fast jag försöker att inte tänka på det, försöker att glömma så jagar det ständigt i kapp - hindrar mig från att andas. Det är så tomt utan dig, utan din livliga energi och dina busiga ögon. Du fick aldrig bli gammal innan vi tog dig i från världen, varför skulle det vara just du? Varje tår jag fäller nu är för dig.

Ibland känns det som att du aldrig funnits vid liv, det har gått ett år men känns som en hel evighet. Ibland känns det som det var igår du la dig på toalettgolvet och tittade på medans jag gjorde mig i ordning innan skolan. Men ändå känns det som en evighet sen du la dig rakt över mig på golvet för att busa.

Det gjorde så ont när vi skickade dig till himlen. Du hade så många vackra sidor men dina dåliga var för farliga för att övervinna dem bra. Jag försöker att bara minnas dem bra, jag vill inte minnas alla strider vi hade. När vi skaffade nya hundar kändes det som att jag svek dig, som att du aldrig betytt något.

Jag tror aldrig att en hund kommer kunna ta platsen du hade, där var något speciellt som gjorde dig till väldens bästa. Du var en del av oss, en del av familjen. Jag älskade ditt sett att se på oss, man märkte att vi var det absolut bästa du visste.

Jag hoppas du har det bra där du är och att du har funnit din plats. Om du tittar på oss så hoppas jag du förstår varför vi gjorde som vi gjorde och varför du är där du är. Att ta dig från jorden var något av det svåraste jag varit med om.

Vänta på mig där du är. Jag kommer en dag och då ska du få naffsa mig i magen tills pappa får ta bort dig för jag inte kan andas mellan skrattatackerna. Du ska veta att jag saknar dig, jag känner inte samma trygghet när inte du finns här. Var du hemma var där ingenting jag var rädd för, för jag visste att du hade backat upp i alla lägen. Vi älskade dig och gör fortfarnade, men beslutet vi tog var den enda rätta utvägen. Förlåt och tack för allt du givit, du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Ta mig dit igen, bara en gång till.




100 PINSAMMA FRÅGOR




01. HAFT SAMLAG MED MER ÄN 10 ST?
Nej!
02. TAGIT SMÄRTSTILLANDE
Noope
03. BRUTIT ETT BEN?
Nix, inte det heller..
04. HAFT SEX UTOMHUS?
Jappjapp!
05. HAFT MER ÄN 10 SEXSTÄLLNINGAR?
Inte för att man räknar, men det tror jag nog
06. BITIT NÅGON I TÅN?
HAHA! Tror jag inte, men blivit biten. HOST, robiiin.
07. GJORT ETT SUGMÄRKE PÅ NÅGON?
Ja, det har jag väl..
08. SUPIT TILLS DU DÄCKAT?
Tyvärr..
09. ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?
Självklart, jag är en lipsill. Truetrue
10. ÄTIT PAPPER?
Höhö, gjorde alltid det när jag liten
11. KYSST EN 30-ÅRING?
Nej men fyfan!
12. HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER?
Nej!
13. KÖRT KLÄDPOKER?
Ah, när jag var liten så det räknas väl inte?
14. TATUERAT DIG?
Nej , men ska!
15. PIERCAT DIG?
Jadå, tre i öronen och en i navlen.
16. BITIT DIG SJÄLV I HANDEN?
Hoho, jo! Är det bara jag som inte kan sluta bita när jag väl börjat?
17. PUSSAT EN GRODA?
Ja, men i helvete heller att det blev en prins..
18. HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN?
Japp! Och NEJ, jag är inte lagd åt det hållet.
19. HÅNGLAT MED NÅGON ANNANS KILLE/TJEJ?
Nej, verkligen inte! Fy vad taskigt.
20. HÅNGLAT MED EN KOMPIS KILLE/TJEJ?
Nej, verkligen inte!
21. SVIKIT EN VÄN?
Det har jag nog, tyvärr.
22. TESTAT XTC?
Men, ååh. Korkat test, som att jag skulle berätta om jag gjort det?
23. HASCHAT?
Men, ååh. Korkat test, som att jag skulle berätta om jag gjort det?
24. SNIFFAT?
Men, ååh. Korkat test, som att jag skulle berätta om jag gjort det?
25. TAGIT NÅGON FORM AV MORFIN?
Men, ååh. Korkat test, som att jag skulle berätta om jag gjort det?
26. AMFETAMIN?
Men, ååh. Korkat test, som att jag skulle berätta om jag gjort det?
27. ÄTIT ANTIDEPRESSIVA MEDEL?
nej
28. TAGIT SÖMNMEDEL
nej
29. VARIT PÅ SOC?
Mmh,
30. BOTT HOS EN FOSTERFAMILJ?
nej
31. HAFT/VARIT EN KONTAKTPERSON?
Nej
32. VARIT OTROGEN?
ALDRIG!
33. SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR?
Japp, det har jag.
34. SPYTT PÅ NÅGON?
Fråga Lule, höhö..
35. HAFT MAGINFLUENSA?
Ja, fyfan säger jag bara!
36. VARIT MED BARN?
Nej, för då hade jag haft ett barn nu. Är imot abort!
37. LYSSNAT PÅ HÅKAN HELLSTRÖM?
Usch nej, bara när Disa startar honom i min närhet..
38. CYKLAT I MOTVIND?
ja
39. GJORT EN SLÖJDLÄRARE ARG?
HAHAH, ja! Våra slöjdlektioner var bäst!
40. HAFT TANDSTÄLLNING?
nej
41. ETT ROLIGT SKÄMT PÅ G?
Jag tycker allt är roligt, så nja! Hur dränker man en blondin? - lägger en spegel i botten av en pool!
42. HAR DU TRÄFFAT LEIF LOKET?
nej
43. HAFT TREKANT?
Noope
44. KÖPT KYCKLING FÖR VECKOPENGEN?
Verkligen inte! Det har man föräldrar till, haha. Nejmen, skämt oh sido
45. HITTAT EN KATT?
ah, vår älskade Smulan!
46. HJÄLPT EN GRANNE?
Tror inte det faktiskt :o
47. BLIVIT OMSKUREN?
Nej, tack och lov.
48. TRÄFFAT NÅGON FRÅN INTERNET?
Japp, tror det.
49. HAFT SEX MED EN VUXEN NÄR DU VAR ETT BARN?
men ööh, nej!
50. DYRKAT NÅGON KÄND SERIEFIGUR SOM BARN?
Nej, tror inte det.
51. VAD TÄNDER DU PÅ?
Får du troligen aldrig veta ;)
52. HUR LÅNGT ÄR DU BEREDD ATT GÅ PÅ FÖRSTA DEJTEN?
Om man vill något seriöst, så inte långt.
53. HUR SKUM ÄR DU?
Allt för skum, mowhaha
54. VILKA 5 PERSONER GILLAR DU MEST OCH LITAR PÅ TILL 100%
Disa, finns nog ingen annan jag litar på till 100%. Eller jo, Simon! Räknas hästarna sen?
55. VAD TYCKER DU OM SJÄLSFRÄNDER?
Don't understand?
56. ÄR DET RÄTT ATT FLIRTA NÄR MAN HAR POJK-/FLICKVÄN?
Absolut! Amen tjena, verkligen inte.
57. NÄR GRÄT DU SIST?
Igår natt! Kollade på Dear John, gråt på de..
58. VAD ÄR DET SOM DU INTE FÖRSTÅR DIG PÅ NÄR DET GÄLLER KILLAR/TJEJER?
Jadu, finns nog en hel del på båda sidorna.
59. ÄR DU GLAD?
Det är jag nog, vet inte faktiskt :)
60. VARFÖR?
För jag nyss vaknat..
61. VILKEN SAK KAN DU INTE LEVA UTAN?
Närhet, hade nog blivit störd om jag var ensam för mycket.
62. KÄRLEK ELLER LUST?
Kombination!
63. SILVER ELLER GULD?
Silver, har bara silversmycken! Tycker guld ser smutsigt ut..
64. DIAMANTER ELLER PÄRLOR?
Diamanter !
65. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Dont know, brukar inte titta på dem.
66. HAR DU NÅGONSIN BADAT NAKEN?
ja men visst! I badkaret :)
67. SOVER DU MED GOSEDJUR?
Ah: Laura, Zorro, Brummebjörn, Nine, Julia & Teddy!
68. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER JUST NU?
Jadu, någon rosa färg tror jag.
69. VILKEN LÅT LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Hinna hinna - Mohamed Ali
70. VAD ÄR DE 4 SISTA SIFFRORNA I DITT MOBILNUMMER?
2787
71. VAR VILL DU ÅKA PÅ DIN SMEKMÅNAD?
Bra fråga! Kanske ska hitta någon att gifta mig med först?
72. VAD ÄR DET MEST ROMANTISKA DU VET?
Vet inte faktiskt.. Show me something?
73. VAD ÄR DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Helheten, men om sanningen ska fram: Muskler, leende och ögon.
74. FAVORITSPORT?
Ridning!
75. VAD GÖR DIG GLAD?
Vänner, hästar och familj.
76. VILKEN ÄR NÄSTA CD-SKIVA DU KOMMER ATT KÖPA?
Troligen ingen..
77. BÄR DU KONTAKTLINSER ELLER GLASÖGON?
Njaaj!
78. VILKET ÄR DET BÄSTA RÅD DU NÅGONSIN FÅTT?
Att aldrig ge upp - fortsätt alltid kämpa.
79. HAR DU VUNNIT NÅGOT SPECIELLT PRIS?
nae
80. VILKA ÄR DINA FRAMTIDDSPLANER?
Att få ett jobb, ska flytta hemifrån så fort jag kan!
81. VILKEN ÄR DEN VÄRSTA SJUKDOM DU HAFT?
Astma och Halsfluss.
82. VAD GILLAR DU MEST? KOMEDI ELLER SKRÄCK?
Skräck, om där är någon mysig & modig bredvid. Annars spelar det ingen roll..
83. ÖVER TELEFON ELLER PERSONER EMELLAN?
Beror på vad det gäller.
84. KRAMAR ELLER PUSSAR?
Båda tack! :)
85. VILKEN LÅT REFLEKTERAR DU DIG MED?
Det är min hemlighet.
86. OM DU DOG IMORGON, VEM SKULLE DU LÄMNA ALLTING TILL?
Fy vad hemsk fråga, dem får väl slåss om det om de är så viktigt.
87. HAR DU NÅGRA FIENDER?
Ah, tyvärr är det väl så!
88. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR?
Ensamhet.
89. SKULLE DU HELLRE VARA RIK ELLER BERÖMD?
Rik, alla behöver inte veta vem jag är.
90. VAD ÄR KLOCKAN I ALBANIEN JUST NU?
Lika mycket som den var igår vid den här tiden.
91. OM DU HADE 24 TIMMAR ATT LEVA, VEM SKULLE DU TILLBRINGA DEM MED?
Går inte att svara på.
92. HAR DU MÖTT JULTOMTEN?
Hihi, jaadå :D
93. OM E.T. KOM OCH KNACKADE PÅ DIN DÖRR, VAD SKULLE DU GÖRA?
Fy fan vad fett det hade varit, fast jag hade nog blivit förbannat rädd..
94. NÄR VAR DET SENAST DU PRATADE MED PERSONEN DU TYCKER MEST OM?
Igårkväll.
95. NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
På morgonen när magen är tom!
96. HAR DU NÅGRA HUSDJUR?
två hundar.
97. VAD HAR DU FÖR E-MAIL ADRESS?
oiasphodåjp¨k
98. NÄR VAR DU LEDSEN SIST?
Förgår!
99. ÄR DU ALKOHOLIST?
nej
100. HAR DU HAFT TRÅKIGT NÄR DU SVARAT PÅ DESSA FRÅGOR?
Ja, annars hade jag aldrig gjort dem..




THIS IS WERE I WANNA BE, HERE WITH YOU

Hej igen!
Nu har jag kommit hem från en fullkomligt underbar dag i stallet. Felix var hur duktig som helst idag, galoppen var dock jobbig men han fick till två godkända galoppfattningar. Han är ju som sagt under upplärning och har bara "galopperat" i ca tre veckor vilket betyder att kraven inte får vara för höga.

Efter vi ridit en stund så blev det bara en massa mys i padocken. Felix sprang efter mig som en liten hund, vilket också var målet. Vi tränade lite trix och han fick rulla sig en massa i grusen.

Jag och Felix har verkligen blivit bästa vänner! Det är så skönt att känna att han litar på mig och att han verkligen trivs med mig. Underbart är ordet: att komma till stallet och bli bemött som om jag var det bästa han visste.
Jag är så glad att jag har Felix, att jag har hästarna. Utan hästarna hade jag inte varit den jag är. Att bara vara hos hästarna är det bästa som finns, inga krav, inget tänkande utan bara må bra.
Jag älskar dig Felix.





SIBLINGS ON THE WAY, WATCH OUT

Tjabba tjena hallå, vi säger så!
Nununu ska jag och min efterblivna syster  (<---- på bilden) till stallet. Vädret är kanon och ooj vad varma vi kommer bli, svettis svettis.

Nej, nu är jag lite väl flummig. Pusssss




IT STARTED LIKE THIS AND ENDED UP LIKE THAT

Haaalllåå!
Nu har lilla Amanda varit duktig och tagit sitt ansvar - nämligen söndagsstädandet, som jag helt glömt bort.. Jag och lillasyster städar nedanvåningen varranan söndag (damsuger och städar dasset, najs!) men det har en tendens att fallera i rutinen.

Finns det något bättre än nystädat och nybäddat? Jag är lagom pedant och ordningsam, allt ska vara på sin plats städat och fint! Ordning och reda pengar på fredag!







Ah, jag är faktiskt väldigt rosa av mig! Love it



Please don't give in, I won't let you down. It messed me up, need a second to breathe. Hey, whataya want from me

DISS
Försenade jävla tåg. Meningen var att jag skulle till stallet nu när jag kom hem, men eftersom jag suttit och väntat på tåg hemåt i en evighet så verkar det inte bli så. Två tåg på raken var inställda så tillslut fick pappa komma och hämta oss i Vinslöv. Sen tar det en halvtimme bara att ta sig till stallet + att jag måste äta först vilket betyder att jag är i stallet tidigast 20.00 och kommer hem vid ca 22.00. FITTA!

Förlåt världens finaste Felix, i morgon kommer jag till dig




If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you really loved the first, you would have never fallen for the second




THIS IS WERE I WANNA BE

Hallo allesammans!
Idag har jag varit i stallet i stort sätt hela dagen vilket resluterar i inget bloggande. Mio var HELT klockren idag, otroligt lyhörd och sammarbetsvillig. Vi skuttade även lite, det var två år sedan jag gjorde det med honom (när han var liten bäbis). Mio ÄLSKAR att hoppa och tycker att livet är skit-kul då, jag kan tycka att han tar i ONÖDIGT mycket men det är väl något som kommer släppa i takt med att han blir äldre och mer erfaren. Älskade häst.

Otrus kändes också otroligt bra idag, han är jätte tung i sig själv vilket gör han väldigt jobbig att rida. Dock var det inte lika farligt idag som det brukar vara. Skuttade även med Otrus lite, har hoppat honom en gång innan och han är faktiskt himla rolig.

Förresten så har jag fått en fråga om Mio är min häst och svaret är tyvärr nej! Vill inte att det ska bli några missförstånd så jag ska sätta mig ner och skriva om alla hästar och förklara lite mer nogrant, känner att jag varit lite slarvig med det!





NY DESIGN PÅ GÅNG!




VI SKRÄMDE NYSS HALVT IHJÄL VÅRA HUNDAR, DÅLIGA MÄNNISKOR VI ÄR ?




Freedom comes when you learn to let go




Don't judge a persons journey until you've walked in their path

Goddagens!
Jag och lillasyrran har nyss käkat lite kladdkaka och ska bege oss ut för att ta lite nya bilder nu, båda älskar att ta och vara med på bilder så det är ju perfekt! Dock så fastnar man aldrig på bilder så det blir delete ändå..

Jag har faktiskt inget vettigt att säga just nu heller, så vi hööörs sen! Puss






BEACUSE SHE'S MY BEST FRIEND EVER!

Tjenare!
Idag har jag faktiskt varit världens bästa vän och agerat fotograf och hästskötare till världens bästa Disa, nice ha? Det är faktiskt lite mysigt att vara på ponnytävling tycker jag, jag har lämnat ponny-perioden bakom mig så allt känns så litet och gulligt! Måste ta och tävla en ponny innan jag fyller 18, then it's to laaate!

Disa och Hemliz var duuktiga idag, dock är Disa lite smått sjuk så hon flåsa ju som en gris efter hon ridit! Himla roligt tyckte jag. ( Skadeglädjen är den enda sanna glädjen?) mohaha.


Förresten så är jag sjukt toppad, är så jädrans fest-sugen så jag vet knappt vad! AMANDA WHANTS TO PARDEEY!





SOMETIMES YOU HAVE TO SPEAK QUIETER TO SEE WHO'S REALY LISTENING

"Om du inte vet vad du vill, ta reda på det och om jag bara är för stunden, håll dig borta från mig.
Om du vet vad du vill, berätta det för mig och om du sen bryr dig, stanna gärna.

Låtsas inte något inför mig, om du faktiskt inte bryr dig så gör något du bryr dig om istället.
Visa hellre sanningen och såra mig, än gör mig glad med en lögn!"





NEW FOR TODAY




THIS IS ME

Preecis vad rubriken säger: såhär ser jag ut idag.
Jag är faktiskt riktigt uttråkad just nu och ska kanske åka in till Disa för att följa med på tävling i morgon, jag vill feeeesta men inte fan är där fest någonstans..

Förresten, jag har ju på mig min nya byxdress och pappas kommentar var:
"inte kan man väl gå ut med pyjamas?"

Disas svar:
"Pappa inte kunna något om mode".
Hiiiimla snäll far jag har.

Nu ska jag ta lite bilder på mina nya kläder som jag köpte idag, lagom flummigt inlägg känner jag. Tjaaaaooo




TIME TO DO SOMETING ABOUT IT

Wiihoo. Duktig som jag är har jag tränat lite ordentligt idag, det var ett tag sen.. Lyckades först avklara en 3.5km-runda, vilket är mer än vanligt (min kondition är INTE den bästa) utan att stanna en enda gång. Efter detta tränade jag mage och rumpa, vill man vara fin får man lida pin.

Just nu tycker jag det låter som att jag aldrig tränar, men så är det faktiskt inte. Jag är beroende av att träna, tränar jag inte så är jag inte glad! Truee. Men eftersom det är ca en mil till stallet så cyklar jag ju faktist två mil minst varranan dag +  att jag rider på det. Därför har det blivit att jag inte tränat som vanligt!

I vanliga fall (när det är skola) går jag faktiskt upp tidigare varje dag för att springa, jag lovar att det inte finns något härligare än att börja dagen med träning!

Nog snackat om träning, antar att alla inte är lika intresserade som jag är. Men jag är faktiskt väldigt mån om att försöka hålla min kropp i form.

Hur ser ni på träning? Är det viktigt, är det inte viktigt?


t



MARIO - STRANDED

Godmorgon allesammans :)
Eftersom jag är en galning i fin mysmusik så tänkte jag börja dagen med en fruktansvärt fin låt (en cover). Jag är in looove & kan verkligen inte sluta lyssna. Riktigt talangfull kille.




AND I'M SO UNSURE, SO UNFAMILIAR



theres a glow in your eyes and its larger then life
its the way that you shine from the fire inside
and the things that you do and the way that you move
too good to be true
i cant tell anymore if its right if its wrong
cuz when im with you it just feels so real to me
but what if this is only make believe






TIME TO MAKE MONEY

Klicka på bannern för att komma till sidan
Frossle.com

Nu tänkte jag slänga in ett tips till alla andra bloggare där ute!

Jag har registrerat mig på frossle och ska göra ett försök till att tjäna enkla extrapengar på min blogg.
Jag rekomenderar alla andra att registrera sig, om det nu fungerar och man lyckas dra ihop en slant är det ju faktiskt värt det. Några extra mynt i fickan sitter ju alltid fint?




DET FINNS INGET DÅLIGT VÄDER, BARA DÅLIGA KLÄDER

Hallåja :)
Jag och vädret var inte riktigt överens idag! Så fort jag började cykla till stallet (turen tar nästan 30 min, 9km dit)
började det regna och avtog en stund efter jag kommit fram. När jag sen skulle cykla hem VRÄKTE det ner, stackars mig! Nej men nog bölat nu, det var faktiskt värt det!

Det märktes att Felix stått i en vecka, kanske hade jag fel om att han tyckt det varit otroligt skönt? För jädrans vad glad han var av att se mig (lite skryt här nu). Felix var så gosig och släppte mig inte med blicken så fort jag lämnade honom. När vi väl skulle rida var han fruktansvärt toppad och tyckte att busa var himla roligt, howdy cowboy säger jag bara.. Fast hellre att han visar energi än att han tycker livet är tråkigt. (som han tyckte för en månad sen)

Galoppen gick rent åt skogen idag, busa var mycket roligare. Han har visserligen bara galopperat typ 3 gånger med mig innan så man kan ju inte kräva allt för mycket. Traven var han dock j*vligt fin i, slappnade av som om han gjort det 1000 gånger innan.

Jag ska gifta mig med min fina Felix, mitt "lilla" busfrö!



EVERY MOMENT WITH YOU, I'M IN HEAVEN

Nu ska jag cykla ut till finaste Felix, har inte varit hos honom på säkert en vecka eftersom jag varit iväg och så. Dock tror jag inte han lidit allt för mycket av det med tanke på hur j*kla bra han skött sig på sistonde, han blir bara duktigare och duktigare för varje dag som går.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, mysa en massa och rida en runda. Har saknat Felix så otroligt mycket, min nallebjörn. Så fruktansvärt mysig är han. Jag lovar!




CRAZY BITCHES




WHEN YOU NEED TO THINK OF SOMETHING ELSE

PERSONLIGT
1. ditt fullständiga namn? - Lena Marie Amanda Andersson
2. korrekt ålder? - 17 år & 3 månader
3. längd? – 163cm
4. vikt? – Min privatsak...
5. skostrl? – Väldigt olika, men 37,38 typ!
6. vart bor du? – Sösdala
7. vad gör du på fritiden? – Allt möjligt: Rider, Umgås med vänner, Festar och maaassa mer
8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? – En blond sprallig tjej
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? – Mina ögonfransar som bara trasslar sig. Sen kunde ju låren och magen varit mindre, men godis är gott!! Wait, större bröst tack :)
10. vad är du mest nöjd med? – bra fråga, min längd och min "kroppsform" kanske?
11. vad har du för uppfattning om dig själv? –  Lite för rakt på sak och även för uppriktig.. Dock otroligt glad, sprallig och social!
12. vad vill du jobba som äldre? – Läkare är största drömmen. Men realistiskt: Butikschef eller hjälpa barn på något vis
13. hårfärg? – blond såååklart!
14. ögonfärg? – Grå/grön
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Amen, är du dum eller?
16. kan du själv säga att du ser bra ut? – Det är verkligen inte ofta..
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – I mellanåt för lite, i mellanåt för mycket
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? – Är sjukt pedant med hur jag klär mig!
19. någon vana? – Kollar min mobil hela tiden, måste alltid ha någon att smsa med.  
20. lyckotal? - Har nog fan inget, tur finns inte !

VÄNNER/FOLK
21. vad heter din bästa vän? – Disa!!!!!!!
22. hur många nära vänner har du? – Några stycken, har svårt att lita på människor.
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? – om jag gör! Mest känd på plaacet!
24. vet många personer vem du är? – troligen, efter min äckliga fjortisperiod.
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Har jag svårt att tro
26. när var du senast med någon kompis? – Är med Nellybajs nu!
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nej , vill jag inte va med dem så säger jag det.
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? – Disa måste det varit?
29. vem sov senast hos dig? –Nelly bajs

ROMANTIK

30. vill du ha ett förhållande? – Det finns inget bättre, så länge det funkar bra det vill säga!
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig?- Äldre, utan tvekan!
32. är du kär? -
33. tycker någon om dig mer än som vän? – Maby baby..
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? – Nope, nyss avslutat ett.
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? – All the way, om vi tänker på samma sak är det otroligt viktigt.
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? – Det är utseendet som ger insidan en chans.. Hårt men sant.
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? – Om jag älskar personen så självklart!
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola?- Det är väl klart att jag skulle kunna?
39. i din klass? – Självklart, det är riktigt najs!

FRÅN KRAM - SEX
40. har du kramat motsatta könet? - neeej, aldrig?
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - måånga gånger, nallebjörnar!
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - Självklart har jag det!
43. har du pussat någon i motsatta könet? – Ohja, mysmys!
44. har du pussat någon i medsatta könet? – jadå
45. har du pussat den du tycker om? - men det är väl självklart?
46. har du pussat någon inför folk? - Men snälla?
47. kysst någon inför folk? - Många gånger!
48. hånglat inför folk? - ohyey baby
49. vem var ditt första hångel? – Harre gud, minns inte jag!
50. hur många har du hånglat med under en kväll? – detta är inte kul. Säger bara fjortisperioden....
51. vem är ditt bästa strul? – Robin Emretsson!
52. och vem är ditt senaste? – Simon
53. ditt snyggaste hångel?- Helt ärligt vet / minns jag inte
54. skäms du över att hångla inför folk? - Inte ett jäkla dugg
55. haft sex med någon på offentlig plats? - Jappjapp, lite kul måste man ju ha?
56. haft sex överhuvudtaget? - oohyes, det är ett måste. Ta inte mig fel nu, men allvarligt?
57. hur gammal var du första gången? - 14 år
58. hur gammal vill du vara första gången? –
59. blivit dumpad efter sex? – nope!
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Japp, men det är inte många kan jag säga. Så lättfotad är jag inte.
61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? - what?

TANKAR
62. har du någon fobi? - BÖGAR! Homofobi
63. har du någon allergi? - Bögar
64. vad tänker du på innan du somnar? – Heeeemligt ,
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? – helheten! Kropp, leende och ögon.

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? Men , en blandning kanske?
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? – Man måste ha lite av båda två
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? – Man får faktiskt ta och balansera det.
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? – Allt för ofta.

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat?
73. runkar du regelbundet? -

VÄLJ ETT ALTERNATIV
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? – icke oskuld 13-
75. vänskap eller förhållande? – båda två tack!
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? – det är ju som pest eller kolera, kan inte svara på den!
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - Det beror helt och hållet på..
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13, lätt!

SKULLE DU:
80. kunna byta liv med någon? – naj, man ska vara sig själv!
81. isåfall vem då? –
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - jag skulle: KISSAT STÅENDE, fått ett blowjob och druckit öl!
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? – Nja, det är de nog inte värt.
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? – utan problem, utsätter mig hellre för fara än att någon av mina vänner får lida.
85. kunna sova ute på vintern? - Aldrig i mitt liv.
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? – USA!
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Naj, verkligen inte.

KLÄDSTIL

88. anser du dig själv vara en speciell stil? - Verkligen inte
89. vad klär du dig i oftast? – Jeans och något till
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? - Ja, jag är lite för nojjig med det.
91. klär du dig dyrt? - Verkligen inte.
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? – Det vettifan alltså, allt möjligt

HAR DU UNDER SENASTE 48 TIMMARNA:

93. pussat någon? – Tyvärr inte
94. haft sex? - neeejeeee, tyvärr inte det heller
95. fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. ringt någon? – ja
97. blivit uppringd? - japp
98. funnit kärleken? – nej
99. kollat på google? – jajamän

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? – för lång tid





ANOTHER BRUISE TO TRY AND HIDE

Jag säger det redan nu:
Är det någon som tänker klaga och klanka kan ni dra redan nu, denna bloggen är inte till för att tillfredställa er utan mig. Jag skriver för att jag mår bra av att skriva av mig. Vill ni inte läsa mina tankar som visserligen är skrivna i gåtor så är det helt okej, jag säger det nu så att ni ska veta att jag inte bryr mig om vad ni tycker..


Jag blir så trött på allting och jag vet att jag låter som att det är förbannat synd om mig, men nej det tycker jag faktiskt inte. Det tär så fruktansvärt mycket på krafterna att ständigt stöta på problem. Man lyckas ta några steg framåt, börjar känna att allting går bra och sen blir det så här. Man trillar tillbaka ett steg igen.

Jag blir så jävla förbannad på det omogna beteendet som vissa vuxna människor visar, människor som påstås vara en förebild för oss. Vad är problemet med att bara fejsa verkligheten och rätta sig efter den? Visst har eller har vi alla haft en jädrans massa brister men det är väl inte svårare än att lägga hjärta och själ på att bättra det?

Samvete kallas det faktiskt också, och var fan har ni/du gömt det? Jävligt långt iväg i alla fall. Vi ska behandla med respekt men vad får man tillbaka? Jo, en satans massa skit.

AAAAAAAAH, väx upp..
Förlåt för agresivt inlägg, men jag är verkligen INTE på humör just nu.










NEW IN



Hej hej hallo!
Det blev lite "tidsfördrivs-shopping" i Hässleholm idag när jag och Nellybus väntade på tåget, inte bra egentligen men men.. Nya kläder är alltid bra?

Byxdress 50kr (REA)
Shorts 199kr
Linne 49kr

Allt från H&M




SOMEDAY YOU'LL BE MINE!

Nununu börjar Amanda att spara! Jag mååste ha en ljusrosa onepiece. Så jädrans smex!




EVERY SECOND I'M NOT WITH YOU, FEELS LIKE AN ETERNITY

Hej finisar!
Idag har jag äääntligen varit hos min älskade Mio, också Otrus såklart! Har inte varit uppe hos A på en hel månad av olika anledningar och det har känts som en hel evighet kan jag säga... Mio var underbar idag, skötte sig hur fint som helst! Fast visserligen är han ju bäst så jag är alltid mer eller mindre nöjd med honom. Jag och Ortus bråkade dock en del idag, vi var inte allt för överens men så kan det ju gå ibland.

Hatar verkligen att vara ifrån Mio för länge, min "lilla" bebis är han! Världens finaste.





LOVE LIVING LIFE

Jag verkligen älskar när underbara människor finns i närheten och gör ens timmar till världens bästa. Älskade vänner, finns det något bättre? Vi har alltid lika roligt tillsammans, gal1 roligt har vi! Bara nu ikväll, hur mycket har vi inte flippat och tramsat, hur mysigt har vi inte haft?

Tack för ikväll mina vännoooorrr, puss på er!




OCH DU LYSER SOM EN FYR I NATTEN



Du lägger din förtrollning utan svek och obehag
Du stutsar fram som skum på våger
Men min dragningskraft som blad
Din viskning är ett vackert ord
Ditt skrik är en fanfar
Till lusten och den röda leken
Och till Drömmarna du har

Vi talar inget konstigt språk
Tvivlar ingenstans
Vi vet att blir det inte nu
Blir det inte alls

Så kom nära
Kom så nära du kan
Ingenting hindrar dej kom ta min hand
Så nära är det enda vi kan
Ingenting eller
Kom nära

Som klippan bryter vågen
Så kastas jag mot skyn
Och du lyser som en fyr i natten
Du lär mej mens du styr
Att min lycka är en vacker röst
Min sorg ett instrument
Dom spelar mina sånger nu
Dom berättar vad som hänt
Dom sjunger på ett eget språk
Tvivlar ingenstans
För vi vet att blir det inte nu
Blir det inte alls

Kom nära
Kom så nära du kan
Ingenting hindrar dej
Kom ta min hand
Så nnära är det enda vi kan
Ingenting eller
Ta min hand

Du säger det försiktigt
Att du saknar mej ibland
Som om du var ett regn på havet
Som aldrig finner land
Att du vill vara kvinna nu
Jag ska va' din man
Dina ögon speglar
Det du läser i min hand
Och där står det på ett annat språk
Ett språk vi inte kan
Det står att blir det inte nu, blir det inte alls

Så kom nära
Kom så nära du kan
Ingenting hindrar dej
Kom ta min hand
Så nära är det enda vi kan
O ingenting eller
Ta min hand



50 TRÅKIGA FRÅGOR

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du:
 grön/grå
2. hur lång är du: 163cm
3. vilken hårfärg har du: Blond såklart?
4. långt eller kort hår: Långt, på mig själv i alla fall!
5. piercingar i ansiktet: Har haft i överläppen..
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Spelar inte så himla stor roll?
7. hur lång skulle du vilja vara: Som jag är går kanoon...
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Precis som det är...
9. vill du ha kort eller långt hår: LÅNGT!
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: Har i navlen och det räcker!

Senaste du
11.  åt:
 Pasta igår vid typ 6, bakfylle-mat!
12.  drack: Apelsinjuice
13. du fick sms av och vad de stod: Hör av mig när mamma kommer hem :d <3
15.  sa: Bra fråga, har inte pratat med någon på ett dygn typ... Mobbad!
16. kramade: Andreas, eller var det Robin som fick en hejdå kram? Skit samma..
17. kysste: Disa (vänskapskyss) eller Simon
19. du spydde: Jadu, Niklas fest?
20. du skrattade: Igår


kärlek
21. är du singel:
 japp, det är jag faktiskt
22. när någon säger din första kärlek vad tänker du då: Robin, utan tvekan!
23. gillar du någon just nu ?: ..... Kopmlicerat
24. är detta ett seriöst förhållande?: -
25. vill du vara singel: Nej, med tanke på att jag hatar vara ensam så....
26. vill du gifta dig: Nja, inte kristet i alla fall!
27. nuvarande Pojk/Flickvänn: -
28. vad är de bästa med din kille/tjej?: -
29. vill du ha barn med honom/henne?: -
30. hur länge har ni varit tillsammans?: -
31. någon du tycker är snygg?: Orlando Bloooooom!!!

vänskap
32. dom som vet mest om dig:
 Disa
33. den vän som du har känt längst: Anna Jönsson
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Jag tycker bara man kan ha många bra ( & även bästa ), för vem fan vill ha dåliga vänner?
35. någon du saknar att umgås med: Anna Jönsson
36. dina bästa killkompisar: Andre Nilsson, Niklas Kristensson
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Niklas, i alla fall när han går i skolan :(
38. den du har mest minnen med: Disa Ottosson- Bästa vän
39. bra vänner du inte träffar ofta: Anna Jönsson
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Ja!


övrigt
41. musik: Aukustisk är bäst!
42. sport: Ridning
43. galen eller lugn: Det beror på, men för det mesta galen!
44. har du någon gång hört att du sjunger bra?: Många gånger, men vill inte tro på det !
45. dricker du alkohol: Har blivit mycket på sistonde, paarteey
46. har du hört att du borde bli modell: Ohja, ohja.
47. kan du spela några instrument? - Nja, liite gitarr och lite piano
48. vad ska du göra idag? - Har inte bestämt mig för om jag orkar göra något alls, ska göra kladdkaka i alla fall
49. Vad har du på dig just nu? - Trosor
50. vad tänker du på just nu: Att jag borde äta något, men jag oskar inte




TIME TO SLEEP, AND LIVE THE DREAM



En trött Amanda säger godnatt, nu ska det drömmas!




TODAY I DON'T FEEL LIKE TO DO ANYTHING

Hej alla pigga människor - pigg är inte vad jag är i alla fall!
Var i kristianstad igår och hade en förbannat rolig och minst sagt galen kväll! Vid fyra i morse lyckades vi ta oss hem med en nattbuss och landade i Hässleholm där vi fick gå till tormestorp. Jag & Disa däckade hos mamma några timmar sen åkte vi hem och jag har sovit hela dagen fram till nu ikväll, men man mår ju som förtjänat! 

Jag vill speciellt tacka Disa, Amanda, Nelly, Robin och Andreas för kvällen! Utan er hade det inte varit lite roligt. 


Onyktra? Absolut inte!



BILDERNA FRÅN ÄNGELHOLM

Jag älskar dig bästa vän, det finns på riktigt ingen bättre än dig. Hade jag inte haft dig, då hade jag inte haft något, då hade jag inte ens varit någon. Jag hade åtminstonde inte varit så stark som jag är när jag vet att jag har dig, en vän av guld. Är det något eller någon som får en att må bra så är det du. Du backar upp mig när jag mår som värst, du tar dig alltid tid och finns där för mig - allt för ofta faktiskt. Jag är fruktansvärt tacksam för vad du alltid gör för mig, du lägger ner så mycket tid och energi på mig när jag inte mår bra - du är verkligen bäst. Jag hoppas du vet att jag gör precis samma sak för dig, du måste verkligen veta att jag finns för dig dag som natt annars har jag verkligen misslyckats med mitt mål - att vara den vännen som du förtjänar. 

Jag älskar dig Disa, du är bäst!




PARTY MOOD IS ON, SIING WITH US!




CAUSE THE PARTY'S IN MY HEAD

Tjenamoss!
Dålig uppdatering, jag vet! Har ju varit iväg med husvagnen så det är inte så lätt...
Nu har jag precis kommit hem från farfars kalas och nu ska jag bege mig vidare till Disa där vi ska göra oss i ordning inför kvällens party - sista dagen av kstad-dagarna nu ju. I morgon kommer troligen en massa bilder från en massa saker!

Pusss på er




RAIN IS FALLING LIKE TEARS

Hej alla fina i regnet! Just nu är jag ute med Disa och familjen på en liten bilutflykt eftersom det inte är något bra väder att vara på campingen! Vi har åkt rundor lite här och var, sen har jag och Disa ävenköpt lite nya böcker, vuxenpoäng till oss!!! Faktisk är det väldigt tråkigt att det ska vara så dåligt väder när man ska bo vid havet några dagar, men men: lite semester med lugn och ro är alltid härligt. På lördag bär det hemåt för min och Disas del. Farfar ska firas på dagen och på kvällen ska det feeeeestas i Kristianstad :)

Nej, det är jobbigt att blogga i bilen så nu får det vara nog med svammel!
Puss



I'M LEAVING TONIGHT

Hej hej!
Just nu håller en väldigt trött Amanda på att packa färdigt, jag drar till Ängelholm med bästa vän idag! Ska stanna där till lördag. Sen tror jag att jag borde gå ner och väcka Nelly som ligger och sover i min säng också, inte kan hon ju ligga kvar där när jag lämnar huset? 

När jag är i ängelholm kommer jag inte att blogga som vanligt eftersom jag inte tar med mig min dator. Jag kommer att låna Disas iphone någongång men den vill inte lägga upp bilder, så vi får se hur det blir!_

Pusss




NOTHING'S BETTER THEN SOMMERTIME


Hallåja :)
Just nu har jag monstret på bild och även Disa hemma hos mig. Vi har suttit hemma och tagit det lugnt hela dagen med tanke på att vi slutade festa vid sex i morse, man lever ju bara en gång så.... Vi ska snart starta en film och tjocka oss med chips och dippa, mums fillibabba. 

I morgon åker jag och Disa till ängelholm där vi har vår husvagn och stannar troligen där till lördag, sen blir det kstad eftersom det är sista dagen på lördag. Dock hoppas jag att vädret ändras och blir lite sammarbetsvilligt, inte fan vill man vara på semester vid havet om det ska vara molnigt?



AT THE END OF THE NIGHT




WHY DON'T TRY TO MAGE A CHANGE?

Hejsan hoppsan!
Har suttit och pillat med en ny design läääääänge nu och jag funderar starkt på att byta tillbaka hit. Just nu bloggar jag på blogspot.com och det är helt okej, laggar sällan och så. 

För och nackdelar med blogspot.com:
- Bildkvaliten försvinner HELT när du laddar upp bilder
- Det är ett helvete att fixa designen, du är fruktansvärt låst
- Där är inte så många som bloggar här
+ Du kan vara kopplad direkt till google adsene
+ Du är kopplad dit med ditt google-konto

För och nackdelar med blogg.se
- I mellan åt laggar det när man ska lägga upp bilder
+ Bildkvaliten finns kvar på bilderna
+ Du kodar allting själv så du kan få bloggen HELT personlig
+ Du kan få upp störra bilder eftersom bloggen kan vara bredare än 1000px
+ Blogg.se har en bra startsida där man lätt hittar fler bloggare
+ Fler bloggar här

Det ser ju nästan ut som att blogg.se vinner? svårt beslut, blir galen!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!