A word can make you speechless, a glance can make you breathless. But there's only that one beautiful person who can make it all possible.

Tänkte bara avrunda en otroligt lyckad dag med ett meningslöst inlägg där jag säger godnatt. '

Jag måste bara få säga hur otroligt tacksam jag är över att ha min underbara syster och hennes vackra barn nära mig. Felica och Noel är något av det finaste som finns och som moster Amanda älskar högt över molnen. Hade något hänt mina änglar, då vet jag inte vad jag gjort.




I've been awake for a while now
You make me feel like a child now
'Cause every time I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
Makes me crinkle my nose
Wherever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go




For one so small, you seem so strong.



Hejsan hoppsan!
Sitter i skolan just nu, baaaraa lite mer än tre timmar kvar.. Sen bär det av till storasyster för att sova där i natt, jag har längtat så mycket efter dem allihopa. Noel, Felicia, Jeanette och Fidde som tyvärr är iväg på jobb. Antar att det blir till att agera lektant en massa eftersom det var längesen jag var där. Tyvärr måste jag plugga lite engelska också, men det ska nog gå bra!

Läängtar dit som 17, som jag älskar dem allihopa!



OOOOHHHWÄÄÄÄÄEEEEEE



Så här ser jag ut just nu! Sitter och räknar matte och blir snart gråhårig på detta, är inte ett dugg pepp ikväll..
Och jag som faktiskt älskar matte! Jag vill sova nuuuuu, natti.




Cause they don't even know you all they see is scars,they don't see the angel living in your heart




If nothings go right, go left.

veeeeeeeet ni? Idag var första gången jag åkte av Felix, tycker själv att det är ganska skillat. Jag har ridit in/ridit honom nu i ungefär två månader och har lyckats sitta kvar trots att han fått några få utbrott.

Fast..... idag tog nerverna över. Felix är livrädd för kossor och en hel flock kossor kom springande i full fart, Felix flög i luften (stegrade, sparkade, hoppade och sprang). Sen ett tu tre låg jag på marken, en lårkaka och ett skrapsår på hakan rikare!

Dock kan jag tycka att det var på tiden, både för min och hans skull. Detta var Felix första gång han fick av en människa och bara det skrämde nog honom minst lika mycket som kossorna, med tanke på att han enligt Linnéa sparkade efter mig när jag trillat. Sen är det nyttigt att trilla av i mellanåt enligt min åsikt och sist jag trillade av minns jag knappt, det var nog ett halvår sen i alla fall.

Älskade lilla Felixpojken,

Och jo förresten, när vi hittade Felix igen var han både en tygel och ett bett fattigare.. Hur har det gått till? 





Respect people who find time to you in their busy schedule, but love people who never look at their schedule when you need them



hallåja!
Skola igen nu då, underbart? Känner mig faktiskt hyfsat pigg trots den lilla sömnen jag fått under helgen. Festen i Lördags var galen och minst sagt rolig. Jag träffade människor jag inte träffat på ett tag, lärde känna nya och bara levde livet! Tack alla underbara som gjode kvällen värd att minnas

Mina helger framöver är ganska planerade nu känner jag. Nästa helg ska jag jobba som bartender någonstans på en fest min syrra och hennes sambo ska på, helgen efter blir det troligen Danmark och helgen efter igen är det överraskningsfest för en hemlig person! Känner mig lagom taggad till allting kan jag ju säga!

Sen måste jag bara tillägga en sak:
Erik är siiinneeessjukt snygg! Eller vad säger du Nathalie? ;) Lite internt här, jaao!



Boys are like busses, if you miss one you just take the next.

Goddag.
Vet att det inte är så mycket uppdatering just nu och att det blir ganska tråkigt. Som ni vet har jag inget underbart schema och är hemma tidigast halv fem varje dag och då ska jag helst även hinna med hästarna. Så som ni kanske förstår är jag lagom trött typ alltid? 

Idag ska jag i alla fall hitta på en del saker. Så fort Angelica kommer hem ska syskonligan ut på ängen och köra ett träningspass, fast jag redan har träningsverk som en kossa (om dem nu kan ha det?). Sen ska vi ställa oss och laga taco till familjen och efter det ska jag vidare på fest hos KEN ! :D:D

Sen passar jag på att visa bild för er på linnet jag köpte på H&M här om dagen också, ett helt vanligt enkelt linne:



Sometimes you have to speak quieter to see who's really listening



Idag var jag i k-stad och köpte nya skossingar, finns det något bättre? Vart i alla fall riktigt najs med tanke på att jag fick ett av paren i princip gratis eftersom jag blev medlem.. Känns lagom vuxet med massa kort i plånboken, höhö!

Är i alla fall riktigt nöjd med båda paren med tanke på att jag spanat in dem redan sen innan.
Köpte även ett nytt linne här om dagen, men det orkar jag faktiskt inte visa nu. 
Pusss


Förresten, jag vill bara säga hej!
xox NELLLYYYYYYYYYYYYYYY



Under täcket så fäller jag tårar, känns som jag är den enda som inte kan sova.



Igår var jag ute i stallet, som vanligt... hehe.
Jag longerade robban en runda (hingsten) och det var lagom spännande. Först att ta in honom vilket innebar att gå 50 meter förbi en hage med ston för att sen longera bredvid den hagen och tillslut släppa ut honom igen.. Visserligen var han ganska lugn men man kände att han mer än gärna hade exploderat och hoppat in till stona, det var till att uppehålla honom med något annat hela tiden.

Efter det mös jag med Felix en runda i hagen och så borstade jag även Lanza lite (felix mamma). Hon är inte så van vid människor och så men det gick bra, jag fick lov att borsta en liten stund och även krama om henne lite utan att hon sprang iväg. 


Bara tanken av att du vilken dag som helst kan försvinna från mig gör riktigt ont. Varje gång jag ser dig, känner din doft och rör vid dig så tränger tårarna fram. Jag kan inte tänka mig en vardag utan dig, en vardag utan att kunna se fram emot att möta dina ögon igen. Känslan av att vara i din närhet, den är som att flyga bland molnen.



I hate how people just assume without knowing the facts first.

aaah , jag blir galen. Att folk snackar, ja det är väl självklart? Men det är inte en person som ska behöva kolla upp om det är sant, ska ni prata så prata med dem det gäller och bygg fan inte upp er egen jävla historia. 
Känner att jag har lite smått damp nu men jag blir så jävla förbannad när folk snackar och sen vägrar lyssna när man säger att det inte stämmer. Som jag sa, pratas om falska saker kommer det alltid att göra, men när sanningen ska fram så lyssna på dem det gäller och ingen annan.



I try all the time to make you see me, but I get dissapointed over and over again



Om man är liiiite sugen?



You just have to learn to forget about the people who forget about you

Tjenare!
Jag är ganska tom på ord just nu känner jag. Jag är ordentligt trött och har en massa huvudvärk på köpet. Tänkte jag skulle gå ut och gå en sväng nu i alla fall, behöver röra på fläsket.

Igår var jag i alla fall i Malmö och såg Daniel Adams Ray, så sjukt grymma live! Skulle egentligen sett Veronica Maggio egentligen men Disa och Backman ville självklart inte se henne.. Oh vad jag ångrar att jag inte stannade ändå. 





Those things who can make you smile whenever you think of it, it's those things that can break you into a thousand pieces, just in one second



Jag vill inte, jag kan inte, det går inte. Inte utan dig



When it gets hard, you got to stay strong

Goddagens.
Jag funderar på att byta efternamn, hur roligt är det att heta Andersson som flera andra hundra tusen? Det här med "dotternamn" har jag alltid tyckt varit skitcoolt och vill därför byta till Alfsdotter, efter min pappa då såklart.

Amanda Alfsdotter, vad tycker ni? Där finns bara 85 personer i Sverige som bär det efternamnet just nu.


Eftersom vi snackar efternamn och familj, fick det bli en bild på pappa, mig och några av mina syskon



Being unhappy is not knowing what you want and strive to death to achieve it.

Är det bara jag som hatar och är rädd för ensamhet mer än allt annat? Alla säger att det är så skönt att vara ensam hemma och visst, jag håller med till viss del. Men då ska man vara ensam hemma, tillsammans med någon annan!

Jag hatar mörkret i huset när man ska gå och lägga sig, att här finns 10 rum som står tomma utan att jag vet vad som finns där inne. Tänk om det händer något, om det blir inbrott: vad har jag för chans då?

Det värsta är nog att jag har aldelles för mycket tid att tänka då. Att vara ensam skrämmer mig. När jag är själv, det är då ångesten kommer och knackar på. Det är då jag vrider och vänder på allting och tillslut får fram den värsta sidan av allting. Jag hatar att tänka, det knäcker mig totalt. När man har någon omkring sig sopar jag problemen under mattan, men när natten kommer och jag är för mig själv äter mörkret upp mig. Min huvud blir till en storm och jag knyter knutar på allt som händer runt om kring mig. Allt mitt tänkande försvårar så mycket för mig, att jag lätt blir så påverkad av alla andra, att jag måste få bekräftelse. Hade det funnits någon som visste exakt vad som var rätt och fel i alla svåra lägen så hade min dag varit räddad, dock är väl inte livet menat att vara så enkelt. Jag hatar att vara ovetande, att inte veta vad någon jag bryr mig om tycker. Det är då jag tänker som mest, det är då ångesten blir min vän.

Gjorde jag rätt? Gjorde jag fel? Hur ska jag säga det? Vad tycker han om mig? Menade han si, eller menade han så? Ska jag tolka det på ett bra vis eller på ett dåligt? Ska jag ge upp eller ska jag fortsätta kämpa för vad jag vill? Orkar jag, eller orkar jag inte? Borde jag gått fram och hälsat? Har jag sumpat allting nu?

Det är då jag kan sakna kärleken och närheten av någon








Trying to take your eyes away but realises later on that they are there again



Nu blir det sagan om konungens återkomst. Jag är som sagt lite efter och har bara sett dem två första filmerna och jag älskar dem redan! Jag känner på mig att jag kommer somna, är så sjukt sliten efter denna skolveckan. Antar att jag fortfarande är i lite smått chocktillstånd..

Förresten, är det bara jag som tycker att Orlando är världens sexigaste? Det kvittar om han är alv eller människa och att han dessutom blivit lite äldre, han förlorar aldrig sin glans.
Vi ska gifta oss en dag jag och Orlando, bara så att ni vet!



You can either focus on what's tearing you apart or what's holding you together

AAAH, GLAD
Idag "hoppade" min prins (felix då såklart) för första gången och ojojoj vad hans hjärna blev trött. Vi hade en linje på långsidan, lagom avanserat. Sen var det bara att hålla fart och styra lite. Det blev bara några skutt tills han tog tag i det, sen fick det räcka för han blev supertrött både psykiskt och fysiskt. 

Efter det mös vi lite och sen fick han hälsa på transporten (första och enda gången han åkt var det riktig jävla fight så han är inte bra vän med den) och han steg upp två steg och stod helt lugnt, sen fick han backa ner igen. Det räcker fint, man måste ta ett steg i taget. 

Jag är så stolt över min ögonsten! Känner att jag bara svamlar en massa nu, så nu blir det sängen! 
Godnatt


Lustig bild, men det är bara för att vi är som vi är <3



There's always that one person who can send you a text and cause you a smile instantly




Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground

Hallojsan!
Har inte varit så överaktiv här nu och jag gissar på att jag inte haft så värst mycket att säga heller. Skolan har börjat och jag är helt slut, även om vi bara haft lugna lektioner dock långa dagar. 

Igår var jag i alla fall ute i stallet och red Felix som var fruktansvärt tjurig, gissar på att det är för jag inte varit där på några dagar. Sen red jag även min tränares pappas häst, en riktigt fin liten svart nordsvensk. Hon var hur trevlig som helst, galet pigg men ändå så lätt i handen och arbetsvillig. Verkligen en kalashäst!

Här om dagen var jag hos Mio också ju, han var inte sig själv kan jag säga. Också sjukt tjurig och vägrade gå framåt i mellanåt och jag kan säga att det är hans MINSTA problem med tanke på att han brukar stutsa fram!









Sometimes, people are beautiful. Not in looks or what they say, but who they are.




bada - ba - ba - ba, I'M LOVIN' IT



Lite vuxenpoäng på mig. Har suttit nu i en evighet (typ sen jag kom hem från skolan) och letat helgjobb. Men det är verkligen helt omöjligt? Jag kom i alla fall fram till att det var en idé att söka på mcdonals, man kan ju alltid hoppas på att där blir plats till en fattig liten amanda.

Det jobbiga är verkligen att få ihop ett bra formulerat och fungerande CV. Skrev jag fel nu, blev detta bra, men nej så kan jag inte skriva? PANIK. Sen det personliga brevet, det är verkligen ännu svårare. 

Ajja, wish me good luck?



What a lovely morning?



Godmorgon i det fina vädret!
Just nu sitter jag och gör ingenting medans jag väntar på att det ska bli tid för tåget till skolan. Morgonen har varit total kaos och weeey, vad mycket gladare man blir?

Eftersom vi börjar halv ett hade jag tänkt sova läänge och även hinna springa innan skolan, som vanligt. Bara det att vid tio i åtta ringer Nelly "var fan är din syster???". Då hade Angelica försovit sig så jag fick ringa fassan och be honom köra henne till skolan, kul på hennes första gymnasie-skoldag.. Men i alla fall, när jag väl vaknat har jag vaknat och då är det ett helvete för mig att somna om. 
Så där försvann min uuuuuuuuuunderbara sovmorgon. Kul? Tack syster, du är för dum i ditt huuuvvveeeee...



Mio, min mio

Nu ska jag bege mig till min älskade Mio, har inte varit där och ridit på aaalllt för länge. Har inte Aleks ridit honom något så lär han ha sååååhääär mycket energi, men det blir roligt! :)

Ikväll blir det att stoorstäda hela mitt rum, jag är jätte nojjig och städar alltid. Men på något vis känns det som att nu när skolan börjar, då vill jag ha allt i tiptop-skick så jag slipper tänka på det.
Bara jag som HATAR att ha det stökigt och har allting på rätt ställe alltid? Riktigt skönt faktiskt.  





Moving on is not about looking back, it's taking a glance at yesterday and seeing how much you've grown since then

Godkväll!
Hela denna sommaren har varit totalt galen och fullkomligt underbar. Vädret har varit sämst men alla händelserna, ooh! Detta är nog ett av de bästa sommarloven hittills. Tältningar, festivaler, fester, hästarna, umgänger och nya vänner. Jag har verkligen fått mycket av allt och hunnit med precis det jag vill hinna med.

Som festivalen nu dem senaste dagarna. Vi har kört full rulle, i fyra dagar! Nu är jag helt utmattad och har missat massor med sömt, men jädrans, det har de varit värt! All god mat, dricka och alla människor har gjort dagarna helt perfekta. 

I övermorgon börjar skolan och då börjar även allvaret. Ut och springa innan skolan, festa mycket mindre och återhämta sig. Nu är det ju bara ett år till nästa sommarlov! Jag längtar redan!

TACK ALLA UNDERBARA VÄNNER FÖR DEM SENASTE DAGARNA OCH ÄVEN FÖR HELA SOMMARLOVET. NI ÄR GULD VÄRDA.




Never take someones feelings for granted. You never know how much courage it took them to show them




vi går dit vägen bär

goddagens.
Just nu ligger jag och Nelly framför en film med chokladpudding och bekämpar vår bakfylla. Kvällen och natten var minst sagt både galen och bäst, på alla sätt och vis. 
Först var vi på "förfest" hos min Ken, dock slutade det med att vi var där hela natten i stället för att dra in till festivalen i stan. Och om jag ska vara ärlig tror jag inte vi missade något, för vi hade sjukt roligt. 

Senare på natten kom robin, andreas och fredrik och hämtade oss i stan. Väl hemma blev det naked-mile genom byn. Eller ja, alla fuskade förutom fredrik. Han körde verkligen all in!

Ikväll får vi se hur det blir med festandet, vi är ganska slitna nu efter två dagars håll i gång. Fast samtidigt börjar slolan snart så man får ju utnyttja tiden som är kvar. Som vi alltid säger:

vi går dit vägen bär.




Paaaaartyroockers in tha hooouse tonight, everybody just have a goood time



Gårdagen var gaalen, och värre ska det bli! Skål



Nu festas det jädrar i sexnästet, najs!




Would it make you, feel better to watch me while I bleed?




Only silence as it's ending, like we never had a chance
Do you have to, make me feel like there is nothing left of me?




Can't imagine being without you, you've filled up all the empty rooms

Nedan kommer några bilder från när jag red Felix igår. 
Fy för hundan vad duktig han var! För det första så svängde han hyfsat ordentligt i traven, vilket han tycker är skitsvårt så han blir ganska  vinglig. Sen så tog han för FÖRSTA gången min galoppskänkel på direkten. Innan har det tagit några meter innan han fallit in i galoppen, men nu tog det verkligen inte mer än en sekund, är så himla stolt över honom! Sen så travade vi över minikrysser som vanligt för att han ska bli bom & hindervan och då skuttade han över för första gången, i stället för att bara släpa benen efter sig i traven.

Min fina kille börjar mogna till sig och bli lite ordentlig, en blivande stjärna hoppas jag!




Vad gör man inte en tråkig tisdag?




Aldrig är det någon som nappar på vår krok, vad gör vi för fel?

Nej men, skämt åh sido. I natt har vi faktiskt varit ute och fiskat, jag, claudia, nelly, andreas och andre. Dock var där ingen lycka alls. Claudia fiskade upp en hundbajspåse och vi andra fick lite grsäs på kroken.. Vad är det som gör att ingen nappar, är vi så fula? :D illa alltså...

Jag är faktiskt lite rädd för att fiska om jag ska vara ärlig, det måste ju göra fruktansvärt ont på dem och det är riktigt elakt? Fast sen samtidigt tycker jag att fisk är sjukt äckligt, både dött och levande. Äter aldrig fisk, med handen på hjärtat. Usch och fy..






Worlds greatest

Goddagens!
Nu är jag hemkommen från en runda på gymmet, det blev armarna som fick arbeta idag med tanke på hur klen jag är i dem. Just nu väntar jag på Nelly så sen ska vi och Angelica cykla ut till stallet och vipps så fick jag även min konditionsträning! Saknar min Felix älskling, har inte varit hos honom på två dagar, världens finaste..









It starts in my toes, and I crinkle my nose, where ever it goes i always know. that you make me smile, please stay for a while now, just take your time where ever you go.




Love has eyes that can't see, it paves its way by touch. Beacuse of that, Armor is winged but blind. Thats what i've heard my friend.



Jahopp, så här ser jag ut idag. Jag har inte en aning om varför bliden blev så grynig, men skit i det!

Ikväll ska jag umgås med Jonas en stund och sen träffa Nellybajs som har varit iväg ett tag. Det blir väl en massa skit- och "lätta på hjärtat-snack", sånt som verkligen behövs i mellanåt. Jag är glad att jag har vänner som orkar lyssna på mitt eviga tragg, tror dem har lärt sig att stänga av öronen kanske? 

och nununu taggar vi till festivalen i helgen? Det händer ju för fasen ingenting roligt, så nu jädrans.



I can honestly say that you've been on my mind, since I woke up today.




I picked up the phone and then put it down
'cause I know I'm wasting my time





DET BLEV INTE RIKTIGT SOM VI TÄNKT OSS, MEN DET GICK VÄL ÄNDÅ

Hallåja!
Kvällen igår blev långt ifrån vad vi tänkt oss, men ändå ganska lyckad. Eftersom regnet kom och hälsade på ganska tidigt så fick vi packa ner allting och bege oss till Andre där kvällen fortsatte med kortspel och andra galenskaper. André skulle raka av sitt hår tydligen, men det gick snett och blev gaanska mycket kortare än det var tänkt. 

Jag hade hyfsat roligt, var dock inte på humör av vissa anledningar. Men men, det är inte lätt när det är svårt antar jag. Det är väl bara till att bita ihop!




PARTY ALL NIGHT LONG

Nu taggar vi täältning! Jappjapp





I hate when people complains without doing something, it's all up to you!

Nu sticker jag med syster till gymet. Ikväll ska det festas så nu måste det hårdtränas.





To think too long about doing a thing often becomes its undoing

Nu ska jag vara duktig och laga mat till mig och familjen, bacon- och ostpaj med vitlöksbröd står på matsedeln. Angelica var tydligen väldigt sugen på det och snäll som man är så ställer man ju upp. Ja, sen älskar jag att laga mat.

Tjingeling!


En bild på mig, Angelica & Jessica när vi hade en mysig syskonmiddag.



Search for yourself, by yourself. Do not allow others to make your path for you. It is your road, and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you.




Aldrig att jag tröttnar på denna låten, den är alltid lika vacker



I SAID IT ONCE, AND NOW I'VE SAID IT TWICE

Godkväll!
Idag har vi varit och lavat hö hela dagen/eftermiddagen. Wierd mening, skit samma. Jag var dock lat och hjälpte bara till halva tiden för sen tog jag över och passade världens finaste Alvin, mitt lossassyster - barn. Jag älskar verkligen att vara moster, kan roa mig hur länge som helst med ungarna. Det bästa är att dem älskar mig med, kanske är det för att jag är en sån pajjas? Hmm.

Nej, godnatt med er kära vänner. Nu är klockan sent.







OUT IN THE SUN!

Goddagens allesammans!
Jag gillar min cam, det kanske ni har märkt? Alla hattar och sånt är så himla fräcka!
I alla fall, jag är nyss hemkommen från stallet och ska gå ut åh lägga mig för att sola en runda. Jag är så himla trött på att vara blekfis nr1...

Senare idag blir det troligen till att pressa hö. Skulle egentligen åkt till syster yster idag men hon ska till high chaparall med mamma och alla ungar i morgon så det fick vänta.. Moster som saknar sina älsklingsbarn Felicia & Noel. Ajja, jag får krama om mina nallar här hemma ist!

Tiaao




After rain comes sun they say. But why aren't people mentioning that the rain will come again?



Vet inte vad jag ska säga, vet inte vad jag ska tänka, vet inte vad jag ska göra. Det sista jag vill är att du ska försvinna. Ena halvan av mig ser mörkret, andra ser ljuset. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte förlorar dig på länge, helst att jag inte förlorar dig alls. Där är så mycket vi uppnått tillsammans, vi har kommit så långt och just nu är du på riktigt något av det bästa jag har.
När jag hörde orden fick jag klumpen i magen. Självklart har jag vetat detta hela tiden men lyckats trycka bort det. Men nu när jag mötte sanningen tryckte tårarna på bakifrån. Det är verkligen detta jag varit rädd för hela tiden, att jag skulle fästa mig och att du sen skulle försvinna ifrån mig.
För jag har faktiskt fäst min något fruktansvärt mycket, du är min bästa vän. Är jag borta från dig en ynka dag får jag dåligt samvete och tror att jag sviker dig. Men tro mig, jag lämnar inte dig frivilligt. Ska vi skiljas åt är det av någon annans vilja, verkligen inte på grund av mig.
Är det något som får mig på bra humör så är det att vara hos dig. Ditt nafsande i håret och dina busiga ögon, hela ditt underbara sätt att vara på. Det som gör mest ont är att jag märker hur mycket du fäst dig vid mig också, vi hör ihop. För få korta sekunder kan jag ångra allt jag lärt dig, att jag ens började arbeta med dig. För det kommer bara ge mig så fruktansvärt mycket smärta i slutändan. Men i samma sekund ändrar jag mig och kommer på att du har gett mig en av de underbaraste tiderna i mitt liv - på fullaste allvar.

Du är värd allt guld på jorden, jag skulle göra nästan vad som helst för att du skulle bli min aldeles egna prins.



What people often fail to understand is that even the people who appear strong also need someone to lean on sometimes.

Nu ska jag bege mig till världens bästa plats, till min prins! Det har varit alldeles för varmt för att cykla dit och rida idag men nu börjar det svalna av lite, så nu ska jag ut och andas in kärleken - hästdoften.





Hur tränar man bort höftfettet?



Postat av:

Du verkar ju träna mycket, men vet du hur man tränar bort höft"fettet" ? :)



Nu ska jag försöka svara så gott jag kan!
När det gäller fettförbränning så går det tyvärr inte punktförbränna. Man kan inte säga "idag ska jag bränna fett på benen" och sen sätta sig på cyklen bara för att benmusklerna används mest där. Vill du bli av med "höftfettet" gäller ständig motionering, ut och spring, cykla eller powerwalka och gör detta i alla fall tre gånger i veckan. Alla är vi olika. Vissa lägger lätt på sig fett på magen, vissa på höfterna. Likadant är det med att bli av med fettet, vissa krymper om låren och andra i ansiktet. 

Sen kan man självklart öka muskelmassan på höfterna för att det ska bli "fastare". På bilden nedan ser du en övning för ryggen, lägger du dig ist på sidan så tränar du höfterna. Tänk även på att ju högre muskelmassa du har, desto mer fett förbränner du även i vila. Det kräver energi för att hålla dina muskler igång.

Så får att få "the perfect body" så rekomenderar jag regelbunden träning, både kondition och styrka. Självklart får du även försöka hålla en sund kost. Att äta godis varje dag och träna kommer göra att du stannar på ruta ett, om du inte har bra matvanor så se till att ändra dem!

Hoppas detta hjälpte! Om någon vill inflika något och utveckla svaret så gör det gärna! Det finns många teorier kring träning och kost så det är bara att dela med sig!





TREDJE KVÄLLEN I RAD MED CLADDAN - SNART SLÅR VI IHJÄL VARANDRA

Nununu ska jag bege mig iväg till Clåda (jag får inte kalla henne så för då kallar hon mig Kli) Kli & Clåda, get it? Moa är också där och om det går som det brukar blir det nog en lagom galen kväll, niice? Japp!






Ju mer dem spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma




No one deserves to be someone else's dirty little secret, if you truly care about someone, you share it with everyone.

Hej hej !
Idag har jag inte så mycket att säga faktiskt. Har bara suttit hemma idag och även bakat negerbollar med syrran (och JA, det heter så! Och NEJ, jag är inte rasist. Jag älskar utländska människor). Tror jag ska ta en liten dusch nu och sen krypa ner i sängen och glo film hela kvällen, känner att jag verkligen behöver ta det lite lugnt nu. Ska kanske träffa Moa och Claddan sen också, men är inte riktigt säker med tanke på att jag måste börja vända tillbaka dygnet snart, lägger mig vid fem om mornarna. INTE BRA!

(visst är jag grym på ps? naat)


"så ta min hand nu eller stick för evigt, för att kämpa för att inte få nått vad är det för mening
& om du nu inte vill ha mig så säg direkt, i stället för att vänta en vecka och säga det sen.
för det sårar mer om du låter känslorna växa, så jag förklarar vad jag känner genom min penna"



FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!

Besök denna länken (http://www.bloggriket.se) och få fler läsare till din blogg. Där hittar du även andra högt listade och förhoppningsvis intressanta bloggare!

Tips till dig som bloggar!




EVERYTIME I LOOK INTO YOUR EYES, YOU MAKE ME LOVE YOU. I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME FOREVER!

Hej alla mina underbara 10000000 läsare!
Idag har jag varit ute hos min älskade prins och myst en massa. Jag orkade inte ta på mig ridkläder för att cykla en mil i detta varma väder så det blev shorts och linne!

När jag kom välkomnade Felix mig varmt, min fina lilla phååny! Sen har vi trixtränat (buga & kramas), ridit lite barbacka & gjort fina akrobatiska konster. Felix tycker nog jag är en väldigt underlig människa som gör massa knasiga saker med honom, men det är bara nyttigt! För en månad sen hade jag bara kunnat drömma om att ställa mig på honom, nu rörde han inte en fena utan tyckte nog bara jag var en fet tönt!

Jag är en person som tycker det är otroligt viktigt att ha en lugn harmoni kring hästarna, jag tackar Ida min underbara tränare för detta eftersom hon lärt mig att tänka så. Visst, en häst kan ha hett temprament och så vidare. Men de ska inte vara rädda för allt och alla, det ska inte heta att "nej usch, fäll ner paraplyet för han blir så rädd". Lär hästen att det inte är farligt istället, jag lovar att allt blir mycket smidigare och mysigare om man från början förklarar för hästen att du ska inte vara rädd, detta är ingen fara!

Felix börjar gå åt detta hållet, i alla fall när det är jag som är med honom. Då är ingenting läskigt längre, så jag har ju lyckats hittils med mitt mål!





GOD BLESS THE BROKEN ROAD!

OM JAG SÄGER SOL SÄGER  DU UUUUUUNDERBART!

Har faktiskt inte tid med detta, det är sooool ute. GLAD CHEY





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!