Så många frågor utan svar, så många låtar som fanns kvar. Men vi glömmer aldrig er. Nej, den här går ut till våra saknade vänner, ni kommer alltid leva kvar.



Hejhopp!
Snart är det movie-time @myplace med Alex och André. Dock ska jag powernapa nu annars lär jag somna direkt som alltid annars. Jag är alltid lika trevlig och social när man kollar film, särskilt en fredagkväll när man är så pigg och glad efter en underbar vecka i skolan! Slut på ironin nu, ha en trevlig kväll folks! 

Tjingeling








When you're like a single flower whose colours have turned to shades of gray, well hang on and be strong





 




Will you fall for me, the way I've fallen for you?

säger här med godnatt med en mysig låt, längtar som tusan till sånglektionen i morgon!




Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.



Jag och Angelica fick ett litet ryck innan och bakade negerbollar. Syns det vilka som är till päronen och vilka som är till oss eller? Riktigt gott blev det i alla fall. Jag ♥ kakor.

Om en timme är det IDOL, jag har sett varenda avsnitt i år och jag älskar det. Där är riktigt många bra som är med och jag är sjukt förbannad att min favvoritamanda åkte ut igår, det skulle vara hon och Robin i finalen ju!



And I wonder if you ever think of me.



one last breath.
det är tomt utan dig ♥



To dare is to lose foothold for a moment, to not dare is to lose yourself.

Shulululu.
Inget vettigt att dela med mig av som vanligt.. Tänkte tacka Cissi och Nathalie för en sjukt rolig helg i alla fall, längesen man släppte loss så mycket! höhö.
Har även hunnit vara hos världens bästa syster en runda (Jeanettes Blogg) och mysa med min älskade Noel, mosters kille är de! 

I morgon är det skola igen, fyyyy vad roligt.. Eller inte! Har mitt första Matte B prov i morgon och det kan ju bli spännande. 
Tjingeling, time to make food soon! 




Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.



if I could stop think about it everything would be allright.



The minute you think of giving up, think of the reason why you held so long.

När där finns annat som tar hjärnverksamhet och sätter snurr i planeten finns där ett enda ställe där tankarna kan  rensas. Det är hos dig min prins, världens finaste Felix.

Shulululu!
Kul blogg? nja, inte direkt! Idag ska jag i alla fall ut till min älskade prins, jag har inte varit hos honom på två veckor på grund av skola och förkylning och det känns som en hel evighet. Jag misstänker att Felixen lär ha så hääär mycket energi och att han lär vara ganska sur på mig men jag får väl skylla mig själv antar jag...
ooch, jag hatar skolan just nu. För mycket prov och för mycket läxor, jag blir nog faktiskt galen!



You've got me caught in a place. Panic for a minute, got my brain in a daze, I wish you weren't in it,



If a plane crashed into my room
I wouldn't even flinch, I couldn't try to
move. My mind is on you, my mind is on
you


If the streetlight smashed above me
I wouldn't move an inch. Turn the glass
into stars and your face is the moon
And the night turns to you, cos my mind is
on you




The problem with guys is they pretend to like a girl when they really don't, and the problem with girls is they pretend they don't like a guy when they actually do.

Nu kommer en gigantisk bildbomd från hela lördagen. Överraskningsfesten jag nämnde var för min systers sambo som fyller 30 ljuva år.


Förberedelserna slapp jag hjälpa till med eftersom jag passade Noel i stället. Medans Jeanette, Felicia och Angelica roade sig i lokalen promenerade jag och Disa med Noel in till tyringe. Alla blickar man fick när man gick i affären med unge och barnvagn var ganska roliga - mamma amanda on her way?



I väntan på att födelsedagsgrisen skulle dyka upp spårade vi ut lite i köket, inte alls ovanligt om man heter andersson i efternamn..



oooch sen dök fidde upp. Reaktionen var ganska härlig med tanke på att han inte visste något och blev mött av 60 glada ansikten. Dock trodde han att dem skulle gifta sig eftersom kyrkklockorna ringde precis samtidigt som han hoppade ur bilen. Glad blev han i alla fall!




Sen drog festen igång och jag och Disa drog hem för att natta Noel som var supertrött och ledsen. Det var roligt att få träffa så många av sina syskon på en gång också, det är inte ofta det händer nu för tiden. På bilden till höger är några från syskonskaran + Disa som fick vara med på en hörna!



Still don't understand that you're no longer here with us.


Bilder från Jessicas avskeds/19års fest i fredags.


Festen väckte sjukt mycket minnen måste jag säga. Eftersom den var i min mammas ex-sambos hus där jag inte varit sen vi flyttade för två år sen så fanns där ganska mycket som påminde om gamla dagar. Min overall jag hade när jag var liten, som Ebba har nu passade dock inte mig längre.. Sen hade Bobo hittat en mapp från mina skolår (3an - 5an) som korkade jag glömde där såklart, den var sjukt rolig att läsa.



Nu har Jessica tagit sin väska och kommer hem nästa år i augusti. Jag vet egentligen inte om jag har förstått det ännu, det känns som att hon kommer hem nästa helg igen som vanligt. 

Jag önskar dig all lycka syster, det förtjänar du. Jag hoppas att tiden där nere ger dig tid att rensa tankarna. Vi älskar dig. 



Set me free, free. So take my hand again. Find a way, find a way, with me!

Hallådär köp blåbär!
Denna helgen lär bli för mycket för mig känner jag. Har varit hemma från skolan i två dagar på grund av feber och en fruktansvärd förkylning. Är ju inte världens piggaste just nu. oooch..

Ikväll har syster Jessica 19års/avskedsfest eftersom hon sticker till nya zeeland på söndag och det blir sista kvällen jag kan umgås med henne på ett helt år. I morgonkväll är det övverraskningsfest för en hemlig person och det lär bli helt galet, frågan är hur min kropp ska orka? För jag orkar alltid fest, haha.

jag är fett taaaggaaad i alla fall, det är huvudsaken!






Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself. Makes me wanna lose myself, in your arms




Seeing is deceiving, dreaming is believing, It's okay not to be okay.


jag vill vara där med dig mest hela tiden, använda alla möjliga stunder som finns kvar
jag vill vara så långt ifrån dig i samma sekund, inte minnas allt det fina som vi har






När du hör en bra låt och din partner är kåt, erree: GLAAASSIIIGT




Don't look back I got new direction I loved you once, needed protection.




Vid denna tiden förra året var jag med familjen och hade världens bästa vecka i Turkiet. Jag längtar tillbaka något fruktansvärt, det var minnesvärt och galet kul! Allt bus om nätterna, partyna och vädret. 

Det känns verkligen knasigt att syrran flyttar till andra sidan jordklotet på söndag, det känns som igår vi var nere i Turkiet och släppte loss. Jag längtar redan tills hon kommer hem. Då är jag också 18 så då jävlar kan vi ut på puben tillsammans med. Usch, tiden går för fort. Snart är man för fasen pensionär..



Grattis på födelsedagen, världens bästa vän!



Där finns en person som vet allt om mig, som alltid finns där när jag behöver det som mest. Disa, världens bästaste vän. Hoppas du får världens finaste dag, det förtjänar du verkligen. 
då, nu & föralltid. Jag älskar dig!



There's something and I don't know what it is, It's just haunting my mind.





A sister is a little bit of the childhood that can never be lost.



Svettiga och granna, så ska det vara!
Idag har jag plågat lillasyster lite, som vanligt tvingade jag henne ut när jag skulle träna. Jag avklarade 4.5km löpning och en massa styrka, speciellt för magen. Jennie vettifasen vad hon lyckades med, hon är lite lat av sig.. Fast hon kämpar på bra ändå! Det är kul med lite sällskap när man är ute :)



Shoes, a womens best friend.



God middag!
Jag är sjukt sugen på stövlarna ovanför, är dock mest sugen på dem till höger. Jag är kääär.

Förresten är vädret rent mysko här idag. Det åskade och regnade som satan innan så jag och lillasyster tog fram våra barnasinne och sprang ut i pyjamas! Fast nu skiner solen igen, då kan man snart gå ut och gå en runda.



Cause she's leaving home

Hallåja!
Det är ett himlans ståhej här hemma nu.. Storasyster Jessica flyttar till Nya Zeland nästa helg så hon är hemma för att packa undan sina grejjer på sitt rum, denna veckan blir första gången hon bor hemma på lääänge. 
Det börjar faktiskt kännas lite jobbigt att hon flyttar så långt ifrån oss för ett helt år, även om vi inte träffas särskilt ofta annars. Innan har hon funnits tio mil bort och det har varit lätt att snacka över telefon och så, men nu. Nu flyttar hon till andra sidan jordklotet? Jag hoppas verkligen hon får världens bästa år och att hon lär sig mycket när hon är iväg, en sån här chans går bara inte att missa..

Så ja, nu har hon fått igång mig också så nu städar jag och rensar garderoben, det kan behövas må jag säga! Ikväll blir det troligen bara att sitta hemma och tröstäta glass och sen ska jag laga taco till mig och syskonen med!

Fredrik och lille Alvin var också och hälsade på idag. Alvin åt mina kakor med nöje, ibland undrar jag hur så mycket mat kan få plats i ett så litet barn.. Plastmoster älskar sina syskonbarn, underbara är dem!
Känner att jag låter som en hemmafru nu! Bakat, lagar mat, städar och matar ungar! But I like it :)





I can honestly say, you've been on my mind since I woke up today.




One of the simplest ways to stay happy is to let go of what makes you sad.


Har varit sugen på denna tröjan ett tag så nu blev den hemklickad, glad chey!


Är det nu det är meningen att det ska komma ett sånt tråkigt inlägg om vad jag gjort idag?
Idag har jag gått i skolan som vanligt och vi slutade en heeel lektion tidigare! Efter det har jag både varit och hälsat på hemma hos mamma och även "jobbat"/städat en runda hos kompisar till familjen. Det går bra nu!

Just nu sitter jag och är lagom jävla irriterad inför morgondagen eftersom vissa saker sabbar allting. Det blir en hemmakväll för mig och vovvarna, päronen ska iväg på jobbfest så jag blir själv i soffan. Snyyyfft, jag som hatar vara ensam hemma och dessutom är mörkrädd.... 

Inte någon som vill hålla en liten Amanda sällskap? :)




One step wrong, and everything will fall back to the beginning. It's not worth starting over.

Hästarna var kanon idag! Felix hade energi till tusen men betedde sig himla bra, han tar sig nu min prins! Efter en miniträning red vi ut i skogen en runda och galoppade en massa, han har verkligen börjat tycka det är super-roligt nu när han greppat poängen om det hela.

Sen var det Himlans tur, nästa objekt att rida in. Jag satt på henne i några minuter bara och var bara ytterst lite spänd. Dock har hon sin mors tendenser i sig - stå på bakbenen hela tiden. Planen är att hon ska vara inriden inom den snaraste tiden. Hon kan nog bli en kanonponny, men usch vad stor jag känner mig på henne!








A smile doesn't always mean a person's happy. Sometimes it just means they're being strong



Idag ska jag ut till min prins i det uunderbara vädret. Har inte varit hos Felix på en vecka och det känns verkligen som en evighet. Fan vad jag hatar skolan, varför ska den ta så mycket tid så hästarna blir lidande? 

through the wind and the rain, we stand hard as a stone. ♥





Never chase anyone. A person who appreciates you will walk with you.



Absolut en av de finaste låtarna jag hört i hela mitt liv. Precis en sån låt som får mig helt stum, får mig att tänka djupt. Visst, den sliter fram ångesten men den kommer man inte undan ändå.



To cool for school, japp japp!

satan vad roligt jag har nu.. Har håla alldeles för länge nu innan matten, håler suger. Japp japp! Ska gå ner och snacka med syven nu med för jag ska hoppa av psykoliga A, orkar verkligen inte med att vara hemma 18.30 på tisdagar +  att våran APU kommer ligga precis då så då missar jag halva kursen ändå. 

ooj vad jag låter negativ nu, men sånt är livet. Psykologin är inget jag behöver utan något som bara är intressant, så jag hoppar nog det!





Can't you see what yo do to me baby, you make me crazy, you make act like a maniac. I'm like a lunatic, you make me sick, you're truly the only one who can do this to me. You just make me get so crazy.

Fy sjutton vad skönt att komma hem "tidigt" idag. Detta är första gången jag kommit hem innan halv fem på hela terminen, gissa om jag är i himmelriket?

uttråkad chey




Pretending to be happy when you are in pain is just an example of how strong you are as a person. Still making that simple smile when every part of you dies.

innan jag somnar måste jag bara få säga hur galet bra denna tjejen är, helt sjuk!




A picture says more than a thousand words.

§



when I seen ya I couldnt help but stare. Perfection so hard to find, but baby you're almost there

Godmorgon, eller god middag kanske?

Kvällen/natten har varit gaaaaaaaaleeen. Tiden gick så sjukt fort trots att jag för det mesta bara stod i baren. Vi fick ju dricka hur mycket vi ville så länge vi kunde sköta jobbet, så det blev festande för mig också! 

Träffade mycket skojsigt folk, både nytt och gammalt. Jag trodde aldrig där skulle vara någon som jag kände på något vis, men det var där! Sen lyckades jag skrapa ihop 400 kronor i dricks också, det sitter ju inte helt fel!
oooooch , finns det något godare än orgasm? Godaste jag druckit i hela mitt liv!




PARTYROCKERS IN THA HOUSE TONIGHT!

Tjaaabba!
Nu är jag och syrran färdiga för att jobba. Lär komma hem någon gång sen natt/tidig morgon med tanke på att vi ska vara bartenders! Bäst för dem att dem spelar bra musik.. höhö :)





A friend is a person who knows everything about you, but still loves you.



Nu är väggarna färdiga för denna gången, det kommer lite fler bilder nästa vecka. Nästan alla bilder åkte upp, dock gick det inte "jämt ut" så vissa fick ingen plats. 
På väggen är meningen att en massa som betytt för mig under 2011 ska finnas. Fest, vänner, hästar och familj. Sen är där två stora bilder som varit där sen innan, nämligen på Kapsylen och Gellan och de bilderna kommer sitta kvar tills jag flyttar ut ur detta rummet för det finns inget som kommer ta deras plats i mitt hjärta.

FÖÖÖÖÖÖRRREEESTEN, kolla mina mysiga gossedjur! Skulle aldrig få för mig att kasta ut mina ögonstenar inte, nejnej!




Save your heart for someone that's worth dying for, don't give it away. Save your heart for someone who leaves you breathless.


She fell to the bottom of her life
This wasn't meant for two
She struggles to find herself in time
But she can barely move

Just try and get up
You gotta slowly brush off
I know that words aren't enough
But you're better than this

heeeeej tråkig blogg!
Skolan tar fööör mycket tid just nu, sover ju nästan direkt när jag kommer hem känns det som. Just nu håller jag i alla fall på att fixa lite med mitt rum, jag har ju fått hem en massa bilder som ska pryda väggen är det tänkt.

Jag slänger in lite bilder senare! tjingeling




Be kind, because everyone you meet is fighting a hard battle

It's hard fighting those feelings



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!