Hur tränar man bort höftfettet?



Postat av:

Du verkar ju träna mycket, men vet du hur man tränar bort höft"fettet" ? :)



Nu ska jag försöka svara så gott jag kan!
När det gäller fettförbränning så går det tyvärr inte punktförbränna. Man kan inte säga "idag ska jag bränna fett på benen" och sen sätta sig på cyklen bara för att benmusklerna används mest där. Vill du bli av med "höftfettet" gäller ständig motionering, ut och spring, cykla eller powerwalka och gör detta i alla fall tre gånger i veckan. Alla är vi olika. Vissa lägger lätt på sig fett på magen, vissa på höfterna. Likadant är det med att bli av med fettet, vissa krymper om låren och andra i ansiktet. 

Sen kan man självklart öka muskelmassan på höfterna för att det ska bli "fastare". På bilden nedan ser du en övning för ryggen, lägger du dig ist på sidan så tränar du höfterna. Tänk även på att ju högre muskelmassa du har, desto mer fett förbränner du även i vila. Det kräver energi för att hålla dina muskler igång.

Så får att få "the perfect body" så rekomenderar jag regelbunden träning, både kondition och styrka. Självklart får du även försöka hålla en sund kost. Att äta godis varje dag och träna kommer göra att du stannar på ruta ett, om du inte har bra matvanor så se till att ändra dem!

Hoppas detta hjälpte! Om någon vill inflika något och utveckla svaret så gör det gärna! Det finns många teorier kring träning och kost så det är bara att dela med sig!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!