Never give up on what you really want.

Snacka om en toppendag i stallet!
Borstade Felixen ordentligt ute i solen idag, dammig som en råtta och fäller som tusan gör han med. Nu när det är så fint väder går dem ute dygnet runt och älsklingen går naken vilket betyder att han också blir smutsigare - men han mår tusen gånger bättre och jag slipper mocka efter den grisen!

Väl ute i skogen med Linnéa upptäckte vi såklart att på rundan vi red var en motorsågsman ute och fällde träd, kanske inte allt för smart att rida där då så.. Vi var lite busiga! Där är ett ställe där det ligger lite stubbar och pinnar så vi tog oss friheten att bygga ett tillfälligt litet hinder som vi självklart tog bort efter oss sen och oooj vad pållarna uppskattade det!

Mitch är ju en mästare på sånt där med tanke på att han gått fälttävlans-SM gaanska många gånger men babbisen, han är ju inte känd för att lyfta på fötterna! Till min förvåning gjorde han faktiskt det och tyckte att det var riktigt roligt. Sen att han ser förbannat rolig ut, är klumpig som tusan och har noll teknik det är ju skit samma - han måste börja någonstans för att lära sig. Faktiskt så rev han bara någon enstaka gång och det var för att han kom för nära vilket är väääääldigt svårt när man inte förstår att man kan lyfta på sina ben! hehe

Duktiga fina underbara älskade bästaste Felix, är så stolt över dig< 3



Hejdåpuss mammsen!



Kommentarer
Sandra

Jag tycker du ska visa bilder och berätta när du var " fjortistiden"

2012-03-21 @ 23:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!